Λάδια βάσης στο levantashop.gr


To levantashop.gr για να καλύψει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, διαθέτει πλέον,  εκτός από τα προϊόντα βιολογικής λεβάντας που καλλιεργούνται στα χωράφια μας στη Λούβρη Κοζάνης, και λάδια βάσης τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε συνδυαστικά μαζί  με τη λεβάντα και άλλα αιθέρια έλαια που μπορείτε να αγοράσετε από το κατάστημα μας.

Αμυγδαλέλαιο: Το αμυγδαλέλαιο είναι ευρέως διαδεδομένο λάδι καθώς βοηθά στην ενυδάτωση και φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας.  Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται και ως λάδι βάσης μαζί με αιθέρια έλαια.
Επίσης, θεωρείται φυτικό καλλυντικό για τα μάτια, διότι αφαιρεί το μακιγιάζ θρέφοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών και τις βλεφαρίδες. Φωτίζει τους μαύρους κύκλους και λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης.

-> Αγοράστε εδώ αμυγδαλέλαιο από το κατάστημα μας

Βιολογικό λάδι καρύδας: Το λάδι καρύδας είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες που έχει.
Περιέχει μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια που είναι φυσικά λίπη τα οποία εισχωρούν βαθιά και ενυδατώνουν.
Η μοριακή δομή πλησιάζει τη σύνθεση της ανθρώπινης επιδερμίδας με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται διεθνώς ως λάδι βάσης σε θεραπείες σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.
Περιέχει βιταμίνες Α, Β, Ε και μεταλλικά στοιχεία που συμβάλουν στην περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.
Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας, ενώ αποτελεί ιδανικό φυτικό λάδι ηλιοθεραπείας για όσους και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο μαύρισμα. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία σε ποσοστό 20%, ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος.
Το λάδι καρύδας εισέρχεται εύκολα στην κυτταρική μεμβράνη της τρίχας, ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας βιολογικό λάδι καρύδας

Λάδι τζοτζόμπα (Jojoba): Το λάδι τζοτζόμπα (jojoba) είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα λάδια βάσης καθώς η σύνθεση του πλησιάζει τη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας.
Αποτελεί ιδανικό λάδι για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα.
Στη σύνθεση του περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε που τονώνουν και ενυδατώνουν την ώριμη επιδερμίδα. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον Ήλιο SPF 5 και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στην περιποίηση των μαλλιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας λάδι τζοτζόμπα – jojoba

Λάδι Αργκάν: Το λάδι αργκάν (Argan oil) αποκαλείται ως ο Χρυσός της Ερήμου, καθώς είναι ένα φυτικό λάδι που ενισχύει τη γυναικεία ομορφιά.
Βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, την αντιμετώπιση ρυτίδων και ραγάδων, τη μείωση των ουλών και των σημαδιών από την ακμή, την εξισορρόπηση της έκρισης σμήγματος, ενώ ανακουφίζει από την αρθρίτιδα, τους ρευματισμούς και τα συμπτώματα εκζεμάτων και της ψωρίασης.
Αποτελείται από:
– 80% λιπαρά οξέα Ω-6 που έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντική δράση,
– Σκουαλένη που βοηθά στη διατήρηση της απαλότητας του δέρματος,
– Φυτοστερόλες και βιταμίνη Α που προστατεύουν και διεγείρουν το κολλαγόνο του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση ρυτίδων που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία
– Βιταμίνη Ε και φαινόλες που δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και τη βιταμίνη C.
– Την ουσία Triterprns που βοηθά στην ανασύσταση των κυττάρων, καθυστερώντας τη γήρανση τους.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας λάδι Αργκάν

levantashop-valsamelaio

Βαλσαμέλαιο:  Το κατάστημα μας διαθέτει, επίσης, βαλσαμέλαιο, 100% φυσικό ελληνικό προϊόν που αποτελείται από βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης με εκχύλισμα σπαθόχορτου (υπέρικο) Βοϊου Κοζάνης κατά την πλήρη άνθιση του.
Σύμφωνα με τον Γαληνό, το Διοσκουρίδη και τον Ιπποκράτη, το σπαθόχορτο ή υπέρικο είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα ως διουρητικό, επουλωτικό, εμμηναγωγό, αιμοστατικό.
Ειδικότερα, το χρησιμοποιούσαν ως επουλωτικό στις πληγές που προκαλούνταν από τα σπαθιά. Από αυτήν την χρήση του προήλθε και η ονομασία του ως σπαθόχορτο.
Χάρη στις επουλωτικές του ιδιότητες το βαλσαμέλαιο χρησιμοποιείται σε απλές πληγές και ελαφριά εγκαύματα. Θεωρείται ότι ανακουφίζει με μασάζ σε μυαλγίες, ισχιαλγίες, ρευματισμούς. Καταπολεμά την αϋπνία και το άγχος. Με βάση την βιβλιογραφία, θεωρείται αποτελεσματικό σε ορισμένες ήπιες μορφές κατάθλιψης και διαταραχές της διάθεσης.
Εξάλλου, μπορεί να αναμιχθεί με άλλα έλαια βάσης ή/και με αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και για μασάζ στο σώμα.
Το βαλσαμέλαιο δεν είναι φαρμακευτικό προϊόν. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για οποιαδήποτε χρήση.
Σε ορισμένα δέρματα, ανοιχτόχρωμα κυρίως, μπορεί να προκαλέσει αντίδραση φωτοευαισθησίας και φωτοδερματίτιδα, που εκδηλώνεται με δερματικούς ερεθισμούς. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στο ηλιακό φως μετά τη χρήση.
Επίσης, θα πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν τη χρήση αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή καθώς και στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας βαλσαμέλαιο

levantashop-rodoen

Ροδόεν: Το βιολογικό Ροδόεν Έλαιο, είναι εκχύλισμα νωπών τριαντάφυλλων Rosa Damascene Miller της οικογένειας Rosaceae (πλούσιο σε Βιταμίνες C, A, E πηκτίνες και ταννίνες), σε ελαιόλαδο.
Πρόκειται για μια συνταγή από την Αρχαία Ελλάδα, καθώς θεωρείται ότι ήταν η ελαιώδης αρωματική ουσία, με την οποία άλειφαν τα σώματά τους μετά το μπάνιο τους, συνδυάζοντας την υγιεινή με τον καλλωπισμό.
Λόγω των αντιοξειδωτικών του συστατικών έχει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, συμβάλλοντας στη σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας.
Επίσης, το ροδόεν έλαιο δύναται να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα περιποίησης και θρέψης μαλλιών και ως μάσκα προσώπου.
Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας ροδόεν

levantashop-rodelaio

Ροδέλαιο 1%: Το ροδέλαιο 1% είναι καλλυντικό έλαιο περιποίησης της επιδερμίδας, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες που έχουν το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και το αμυγδαλέλαιο.
Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο είναι 100% φυσικό έλαιο που παράγεται από τριαντάφυλλα της ποικιλίας rosa damascena που καλλιεργούνται σε περιοχές στη Δυτική Μακεδονία. 
Η συλλογή των ανθών των τριαντάφυλλων από παραγωγούς στο Βοϊο και άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, γίνεται από τα μέσα Μαϊου μέχρι τις αρχές Ιουνίου με το χέρι πριν την ανατολή του ηλίου, από τις 6.30 μέχρι τις 9.30 το πρωί για να ακολουθήσει η απόσταξη στο βιολογικό αποστακτήριο του συνεταιρισμού αρωματικών φυτών της περιοχής του Βοϊου. Η διαδικασία γίνεται μέσα σε λίγες ώρες ώστε να μην εξατμιστεί από τα κομμένα τριαντάφυλλα το πολύτιμο αιθέριο έλαιο που περιέχει.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο είναι βασικό συστατικό στα πιο φημισμένα και ακριβότερα αρώματα και καλλυντικά.
Θεωρείται ισχυρό φυσικό αντιρυτιδικό, ενυδατικό, βελτιωτικό της κυκλοφορίας του αίματος, αντικαταθλιπτικό και ηρεμιστικό. Συμβάλλει στην καταπολέμηση του άγχους και του στρες. Υποβοηθά την αναπαραγωγή των κυττάρων της επιδερμίδας.
Το αμυγδαλέλαιο είναι άοσμο φυτικό έλαιο βάσης, πλούσιο σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα, που χρησιμοποιείται για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Έχει μαλακτικές ιδιότητες, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

Το ροδέλαιο (30 ml) αποτελείται από αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και βιολογικό αμυγδαλέλαιο (αναλογία 1% αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο σε 100 ml βιολογικό αμυγδαλέλαιο).

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μασάζ και περιποίηση της επιδερμίδας σας.
Οι γυναίκες το χρησιμοποιούν ως τονωτικό του τριχωτού της κεφαλής αλλά και για τις βλεφαρίδες.
Είναι επίσης αντικαταθλιπτικό, αφροδισιακό, διεγερτικό στην πέψη, ενώ αυξάνει την παραγωγή χολής.

-> Αγοράστε εδώ από το κατάστημα μας ροδέλαιο 1%

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στo site μας για τις ευεργετικές ιδιότητες και χρήσεις των λαδιών βάσης, είναι για την ενημέρωση σας και δεν υποκαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Για τυχόν προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζετε, συμβουλευτείτε το θεράποντα ιατρό σας, πριν την χρήση.

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.