Αρχείο ετικέτας βαλσαμελαιο

Αγοράστε βαλσαμέλαιο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα levantashop.gr

ΛΑΔΙΑ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΣΑΣ


Τα αιθέρια έλαια δεν χρησιμοποιούνται απευθείας στο δέρμα, αλλά πρέπει να τα αναμίξετε με λάδια βάσης για εφαρμογή στην επιδερμίδα, με βάση τους αρωματοθεραπευτές.

Το levantashop.gr διαθέτει οκτώ λάδια βάσης τα οποία μπορείτε να αναμίξετε με αιθέρια έλαια βοτάνων, κάνοντας μασάζ σε σημεία του σώματος σας που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε.
Διαβάστε παρακάτω τα λάδια βάσης που μπορείτε να αγοράσετε με λίγα κλικ από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τις βασικές ιδιότητες τους.

Συνδυάστε οκτώ λάδια βάσης και εκχυλίσματα με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντα που καλλιεργούμε στη Λούβρη Κοζάνης και ακόμα 28 αιθέρια έλαια θεραπευτικών βοτάνων.

Αμυγδαλελαιο για ενυδατωση

Το αμυγδαλέλαιο είναι ευρέως διαδεδομένο λάδι καθώς βοηθά στην ενυδάτωση και φροντίδα κάθε τύπου επιδερμίδας.  Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται και ως λάδι βάσης μαζί με αιθέρια έλαια.
Επίσης, θεωρείται φυτικό καλλυντικό για τα μάτια, διότι αφαιρεί το μακιγιάζ θρέφοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών και τις βλεφαρίδες. Φωτίζει τους μαύρους κύκλους και λειαίνει τις ρυτίδες, ενώ καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης.
Αγοράστε εδώ αμυγδαλέλαιο

Καστορελαιο για βαθυ καθαρισμο

Το καστορέλαιο (Castor Oil) χρησιμοποιείται, ως «φαρμακευτικό» έλαιο, από την εποχή της Αρχαίας Αιγύπτου.

Λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, εισχωρεί στην επιδερμίδα και βοηθά στο βαθύ καθαρισμό και περιποίηση της επιδερμίδας.
Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, θεωρείται κατάλληλο για περιπτώσεις ακμής και εκζεμάτων, στο καθαρισμό του σμήγματος.

Το καστορέλαιο είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε Omega-9 λιπαρά οξέα που έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες.
Χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά προϊόντα όπως σαπούνια, ενυδατικές κρέμες και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Χρησιμοποιήστε το μόνο του ή ως λάδι βάσης σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.
Αγοράστε εδώ καστορέλαιο

Λαδι καρυδας με αντιοξειδωτικες ιδιοτητες

Το λάδι καρύδας είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Περιέχει μεσαίας αλυσίδας τριγλυκερίδια που είναι φυσικά λίπη τα οποία εισχωρούν βαθιά και ενυδατώνουν.
Περιέχει βιταμίνες Α, Β, Ε και μεταλλικά στοιχεία που συμβάλουν στην περιποίηση του σώματος, του προσώπου και των μαλλιών.
Βοηθά στην αποκατάσταση του φυσικού pH της επιδερμίδας και δεν φράζει τους πόρους, ενώ αποτελεί ιδανικό φυτικό λάδι ηλιοθεραπείας για όσους και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν ένα χρυσαφένιο μαύρισμα. Προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία σε ποσοστό 20%, ενυδατώνει και βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος.
Το λάδι καρύδας εισέρχεται εύκολα στην κυτταρική μεμβράνη της τρίχας, ενυδατώνει τα μαλλιά, ενώ βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.
Το διυλισμένο λαδι καρυδας (Fractionated Coconut Oil) είναι ένα ελαφρύ λάδι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera. Είναι διαφορετικό ποιοτικά από το απλό λάδι καρύδας (από το μη διυλισμένο). Χρησιμοποιείται για μασάζ ή ως λάδι μπάνιου.

Το λάδι καρύδας είναι ένα ιδανικό συστατικό για καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών, για lip balms, body butters και φυσικά για σαπούνια (στα οποία προσθέτει αφρό και σκληρότητα στο τελικό προϊόν).
Η μοριακή δομή πλησιάζει τη σύνθεση της ανθρώπινης επιδερμίδας με αποτέλεσμα να είναι κατάλληλο για κάθε επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται διεθνώς ως λάδι βάσης σε θεραπείες σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια.
Αγοράστε εδώ λάδι καρύδας

Λαδι αβοκαντο για τις ξηρες επιδερμιδες

Το λάδι αβοκάντο (avocado oil) είναι πλούσιο σε λεκιθίνη και βιταμίνες Α, Β, C, D, Ε, Η, Κ, ΡΡ. Οι βιταμίνες Β και Ε δρουν ενάντια στη γήρανση.
Τα συστατικά του απαλύνουν και αναδομούν το δέρμα και ιδιαίτερα τις ξηρές επιδερμίδες.
Δεν ερεθίζει και μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και στο πρόσωπο.
Το αβοκάντο χρησιμοποιείται ως λάδι βάσης με αιθέρια έλαια, ενώ είναι συστατικό σε καλλυντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και μαλλιών.
Αγοράστε εδώ λάδι αβοκάντο

Λαδι τζοτζομπα για τις λιπαρες επιδερμιδες

Το λάδι τζοτζόμπα (jojoba) είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα λάδια βάσης καθώς η σύνθεση του πλησιάζει τη σύνθεση του σμήγματος της ανθρώπινης επιδερμίδας.
Αποτελεί ιδανικό λάδι για τις λιπαρές επιδερμίδες, καθώς δεν αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας στο δέρμα.
Στη σύνθεση του περιέχει βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6 και Ε που τονώνουν και ενυδατώνουν την ώριμη επιδερμίδα. Έχει φυσικό δείκτη προστασίας από τον Ήλιο SPF 5 και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται στην περιποίηση των μαλλιών κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το λάδι Jojoba (Buxus Chinensis) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη παρασκευή προϊόντων ενυδάτωσης.
Αγοράστε εδώ λάδι τζοτζόμπα (jojoba)

βαλσαμελαιοΒαλσαμέλαιο

Το βαλσαμέλαιο παράγεται από την ανάμειξη των ανθών σπαθόχορτου ή βάλσαμου (Hypericum Perforatum) που έχουν συλλεγεί από τις πλαγιές των Τζουμέρκων, με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Πρόκειται για το βάλσαμο που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες πολεμιστές για την επούλωση των πληγών από τα σπαθιά των αντιπάλων.
Σύμφωνα με τον Γαληνό, το Διοσκουρίδη και τον Ιπποκράτη, το σπαθόχορτο ή υπέρικο είχε χρησιμοποιηθεί από την αρχαιότητα ως διουρητικό, επουλωτικό, εμμηναγωγό, αιμοστατικό.
Ειδικότερα, το χρησιμοποιούσαν ως επουλωτικό στις πληγές που προκαλούνταν από τα σπαθιά. Από αυτήν την χρήση του προήλθε και η ονομασία του ως σπαθόχορτο.

Το βαλσαμέλαιο έχει αντισηπτικές αντιμικροβιακές, καταπραϋντικές και επουλωτικές ιδιότητες.
Είναι επουλωτικό πληγών και αναπλάθει τα κύτταρα. Αποτελεσματικό σε κακώσεις, μώλωπες, εγκαύματα, φλεγμονές, έλκη, οιδήματα, ψύξεις, κράμπες, νευραλγίες, δερματοπάθειες και αιμορροΐδες.
Επίσης, χρησιμοποιείται για τους ρευματικούς πόνους, την ημικρανία, την ισχιαλγία, τους πόνους των αρθρώσεων και των μυών, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τους κιρσούς και την κυτταρίτιδα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα ηλιακά εγκαύματα και ως περιποίηση after sun, για την πρόληψη και θεραπεία των συγκαμάτων λόγω της πάνας στα βρέφη και τους ηλικιωμένους, των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Με βάση την βιβλιογραφία, θεωρείται αποτελεσματικό σε ορισμένες ήπιες μορφές κατάθλιψης και διαταραχές της διάθεσης.
Εξάλλου, μπορεί να αναμιχθεί με άλλα έλαια βάσης ή/και με αιθέρια έλαια. Χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και για μασάζ στο σώμα.
Μπορεί να εφαρμοστεί ως τοπικό επίθεμα με ποτισμένη γάζα.  Απορροφάται άμεσα και σε βάθος χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα
Το βαλσαμέλαιο που μπορείτε να προμηθευτείτε από το levantashop.gr, είναι 100% ελληνικό φυσικό προϊόν που παράγεται σε αποστακτήριο στα Τζουμέρκα Ιωαννίνων
Αγοράστε εδώ βαλσαμέλαιο

ροδοεν ελαιο Ροδόεν

Το Ροδόεν Έλαιο, είναι εκχύλισμα νωπών τριαντάφυλλων Rosa Damascene Miller της οικογένειας Rosaceae (πλούσιο σε Βιταμίνες C, A, E πηκτίνες και ταννίνες), σε ελαιόλαδο.
Πρόκειται για μια συνταγή από την Αρχαία Ελλάδα, καθώς θεωρείται ότι ήταν η ελαιώδης αρωματική ουσία, με την οποία άλειφαν τα σώματά τους μετά το μπάνιο τους, συνδυάζοντας την υγιεινή με τον καλλωπισμό.

Λόγω των αντιοξειδωτικών του συστατικών έχει ισχυρή αντιρυτιδική δράση, συμβάλλοντας στη σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας.
Επίσης, το ροδόεν έλαιο δύναται να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα περιποίησης και θρέψης μαλλιών και ως μάσκα προσώπου.
Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.

Η συλλογή των ανθών των τριαντάφυλλων από παραγωγούς στο Βοϊο και άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, γίνεται από τα μέσα Μαϊου μέχρι τις αρχές Ιουνίου με το χέρι πριν την ανατολή του ηλίου, από τις 6.30 μέχρι τις 9.30 το πρωί για να ακολουθήσει η απόσταξη στο βιολογικό αποστακτήριο του συνεταιρισμού αρωματικών φυτών της περιοχής του Βοϊου. Η διαδικασία γίνεται μέσα σε λίγες ώρες ώστε να μην εξατμιστεί από τα κομμένα τριαντάφυλλα το πολύτιμο αιθέριο έλαιο που περιέχει.
Το εκχύλισμα τριαντάφυλλων Ροδόεν που μπορείτε να προμηθευτείτε από το levantashop.gr, παράγεται από τον συνεταιρισμό αρωματικών φυτών Βοϊου Κοζάνης.
Αγοράστε εδώ εκχύλισμα τριανταφύλλων – ροδόεν

Λάδι αργκάν
Το λάδι αργκάν (Argan oil) αποκαλείται ως ο Χρυσός της Ερήμου, καθώς είναι ένα φυτικό λάδι που ενισχύει τη γυναικεία ομορφιά.
Βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, την αντιμετώπιση ρυτίδων και ραγάδων, τη μείωση των ουλών και των σημαδιών από την ακμή, την εξισορρόπηση της έκρισης σμήγματος, ενώ ανακουφίζει από την αρθρίτιδα, τους ρευματισμούς και τα συμπτώματα εκζεμάτων και της ψωρίασης.
Αποτελείται από:
– 80% λιπαρά οξέα Ω-6 που έχουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη και αντιγηραντική δράση,
– Σκουαλένη που βοηθά στη διατήρηση της απαλότητας του δέρματος,
– Φυτοστερόλες και βιταμίνη Α που προστατεύουν και διεγείρουν το κολλαγόνο του δέρματος, αυξάνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και μειώνουν την εμφάνιση ρυτίδων που οφείλονται στην υπεριώδη ακτινοβολία
– Βιταμίνη Ε και φαινόλες που δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και ενεργοποιούν την κυκλοφορία του αίματος και τη βιταμίνη C.
– Την ουσία Triterprns που βοηθά στην ανασύσταση των κυττάρων, καθυστερώντας τη γήρανση τους.
Αγοράστε εδώ λάδι αργκάν

Οι αναλογίες λαδιών βάσης με αιθέρια έλαια
Για την αναλογία των αιθερίων ελαίων με τα λάδια βάσης, θα πρέπει να απευθυνθείτε στον αρωματοθεραπευτή σας και να σας πει με βάση τη θεραπεία που σας έχει συστήσει.
Με βάση όσα έχουμε διαβάσει στο διαδίκτυο, σας παρουσιάζουμε τις ακόλουθες συμβουλές σχετικά με την χρήση των αιθερίων ελαίων:
→ Ορισμένα αιθέρια έλαια (περγαμόντο, λεμόνι και άλλα) μπορούν να προκαλέσουν δερματική φωτοευαισθησία στις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Για το λόγο αυτό καλό είναι μετά το μασάζ με αιθέρια έλαια, να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για τέσσερις ώρες.
→ Τα αιθέρια έλαια πρέπει να χρησιμοποιούνται στην επιδερμίδα διαλυμένα σε κάποιο λάδι βάσης (αμυδγαλέλαιο,  λάδι καρύδας, τζοτζόμπα, αργκάν, σταφυλέλαιο κλπ).
→ Όταν χρησιμοποιούνται σε μασάζ, πρέπει να αναμειγνύονται – σε ποσοστό που προσεγγίζει περίπου το 2% στο λάδι βάσης.
Για παράδειγμα αν θέλουμε να αναμίξουμε αιθέριο έλαιο σε 100 ml ελαίου βάσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε 2 ml του αιθερίου ελαίου, ήτοι 40 σταγόνες, περίπου ένα κουταλάκι του γλυκού.
Για ηλικίες άνω των 65 ετών ή κάτω των 12 ετών καλό είναι να μειώσετε τη δόση στο μισό, δηλαδή σε 100 ml λαδιού βάσης 1 ml αιθερίου ελαίου ήτοι 20 σταγόνες.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληροφορίες που αναφέρονται στo site μας για τις ευεργετικές ιδιότητες και χρήσεις των βοτάνων και αιθερίων ελαίων, είναι για την ενημέρωση σας και δεν υποκαθιστούν την ιατρική επιστήμη.
Τα λάδια βάσης δεν είναι φαρμακευτικά προϊόντα.
Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας χρήση.
Σε ορισμένα δέρματα, μπορεί να προκληθεί αντίδραση φωτοευαισθησίας και φωτοδερματίτιδα, που εκδηλώνεται με δερματικούς ερεθισμούς. Για το λόγο αυτό πρέπει να αποφεύγεται η έκθεση στο ηλιακό φως μετά τη χρήση.
Επίσης, θα πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό σας πριν τη χρήση αν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή καθώς και στις περιπτώσεις εγκυμοσύνης.

Κηραλοιφές και σαπούνια με λεβάντα από το levantashop.gr


Το levantashop.gr έχει συνεργασία με εργαστήρια παραγωγής σαπουνιών και κηραλοιφών με λεβάντα και άλλα θεραπευτικά βότανα για την επιδερμίδα.

Το levantashop.gr επεκτείνει τη συνεργασία με εργαστήρια χειροποίητων σαπουνιών με παρθένο ελαιόλαδο, λεβάντα και άλλα βότανα με ευεργετικές ιδιότητες.

Εκτός από τα προϊόντα βιολογικής λεβάντας που καλλιεργείται στη Λούβρη Κοζάνης, με λίγα κλικ θα φτάσουν στο σπίτι σας και σαπούνια και κηραλοιφές με αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες.

Σαπούνια με αιθέριο έλαιο λεβάντα και άλλα βότανα

Μετά από την επιτυχή συνεργασία και την προτίμηση των πελατών και πελατισσών και σε σαπούνια εκτός από τα προϊόντα λεβάντας της περιοχής μας, το levantashop.gr επεκτείνει τη συνεργασία και με δεύτερο εργαστήριο.
Πρόκειται για εργαστήριο με έδρα στη Σπάρτη από το οποίο διαθέτουμε έξι διαφορετικά είδη σαπούνια με παρθένο ελαιόλαδο που συνδυάζονται με πολλά βότανα, προκειμένου να εξασφαλίζουν τις ευεργετικές ιδιότητες από το κάθε βότανο.
Πιο αναλυτικά:

levantashop-sapounia-levanta

Σαπούνι με αιθέριο έλαιο λεβάντας: βοηθά στην χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος.
Σε συνδυασμό με το λάδι αχίλλειας που είναι τονωτικό και μαλακτικό για την επιδερμίδα, συμβάλλει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.
Αγοράστε το σαπούνι με λεβάντα εδώ

  • Σαπούνι για την ακμή: Τα αιθέρια έλαια τεϊόδεντρου και νιαούλι έχουν ήπια αντισηπτική δράση συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ακμής και των μυκητιάσεων.
    Το λάδι καλέντουλας καταπραΰνει τους ήπιους δερματικούς ερεθισμούς.
    Δείτε εδώ το σαπούνι για την ακμή
  • Σαπούνι για μωρά: Με την φροντίδα της ευεργετικής καλέντουλας και του βαλσαμέλαιου, η ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα αποκτά την προστασία που τόσο έχει ανάγκη ενώ συγχρόνως καταπραΰνει τυχόν ερεθισμούς.
      Αγοράστε εδώ το σαπούνι για τα μωρά
  • Σαπούνι αρωματικών βοτάνων: Είναι θεραπευτικό και δυναμωτικό χάρη στα εκχυλίσματα δάφνης, φασκόμηλου, λεβάντας, τσουκνίδας και δεντρολίβανου.
    Είναι φυσικά χρωματισμένο με σπιρουλίνα και πράσινο άργιλο, ενώ ο συνδυασμός αιθερίων ελαίων κέδρου, δεντρολίβανου και λεβάντας ενδείκνυνται για την τριχόπτωση, την πιτυρίδα και την ξηροδερμία.
    Αγοράστε εδώ το σαπούνι με αρωματικά βότανα
  • Σαπούνι με κανέλλα και γαρύφαλλο: Χάρη στα αιθέρια έλαια της κανέλλας και του γαρυφάλλου έχει θερμαντικές και διεγερτικές ιδιότητες. Το γλυκό και πικάντικο άρωμα του διεγείρει τις αισθήσεις και την κυκλοφορία του αίματος. Ο ροζ άργυλος πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία περιποιείται την υπερευαίσθητη, κουρασμένη και άτονη επιδερμίδα.
      Αγοράστε εδώ το σαπούνι με κανέλλα και γαρύφαλλο   

Σαπούνι με γάλα κατσίκας και βρώμη: Ο εξαιρετικός συνδυασμός του γάλακτος με την βρώμη χαρίζει ένα υπέροχο σαπούνι που καθαρίζει απαλά την ξηρή επιδερμίδα και διατηρεί το υδρολιπιδικό της φιλμ. Η μεγάλη περιεκτικότητα σε κολλοειδές βρώμης και βαλσαμόλαδου χαρίζει ενυδατική και καταπραϋντική δράση.
Αγοράστε εδώ το σαπούνι με γάλα κατσίκας και βρώμη

Βρείτε αναλυτικά όλα τα σαπούνια που μπορείτε να προμηθευτείτε από το levantashop.gr περισσότερα στο παρακάτω λινκ https://www.levantashop.gr/levanta-eshop/sapounia

Κηραλοιφές με λεβάντα και άλλα θεραπευτικά βότανα

Εκτός από τα σαπούνια που ήδη διαθέτουμε προς πώληση με πιστοποιημένο εργαστήριο, μπορείτε πλέον  να προμηθευτείτε κηραλοιφές με πολλές θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις για την επιδερμίδα .
Ειδικότερα, μπορείτε να αγοράσετε:

Khraloifh-tsimphmata-kapsimo

Κηραλοιφή για τα τσιμπήματα και το κάψιμο. Ανακουφίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα από τα ηλιακά και θερμικά εγκαύματα και τα τσιμπήματα.
Εμπλουτισμένη με έλαιο καλεντουλας, βαλσαμέλαιο, αιθέριο έλαιο μέντας και λεβάντας βοηθά στην γρήγορη επούλωση και αναπλαση της επιδερμίδας.
Αγοράστε εδώ την κηραλοιφή με καλεντουλα, βαλσαμέλαιο, μέντα και λεβάντα
Κηραλοιφή για τα χέρια. Χάρη στην πλούσια σύνθεση της σε αλόη, σιτέλαιο, έλαιο καλέντουλας και μακαντάμια, ενυδατώνει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια.
Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου δρα επανορθωτικά και επαναφέρει την φυσική υγρασία στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, αφήνοντας τα χέρια σας ενυδατωμένα, ελαστικά και απαλά.
Αγοράστε εδώ την κηραλοιφή με καλέντουλα, σιτέλαιο, αλόη και τριαντάφυλλο

Κηραλοιφή για τις φτέρνες. Η ιδανική κηραλοιφή για την περιποίηση των σκληρύνσεων στα πόδια.
Το μελισσοκέρι, η αλόη, το έλαιο καλέντουλας και αβοκάντου ενυδατώνουν φυσικά και περιποιούνται τα αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα πόδια σας, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Αγοράστε εδώ την κηραλοιφή με καλέντουλα, αβοκάντο, μελισσοκέρι και αλόη

  • Κηραλοιφή για τα μωρά
    Η ιδανική περιποίηση για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού. Εφαρμόζεται μια φορά την ημέρα για πρόληψη και για θεραπεία από το σύγκαμα. Συστατικά: μελισσοκέρι, έλαιο καλέντουλας, έλαιο καρύδας, βαλσαμόλαδο, αλόη βέρα.

Αγοράστε εδώ την  κηραλοιφή για τα μωρά

Δείτε εδώ αναλυτικά τις κηραλοιφές και τα σαπούνια που μπορείτε να αγοράσετε από το levantashop.gr