Αυτά τα Χριστούγεννα βγείτε κερδισμένοι από τις προσφορές του levantashop.gr και κάντε ένα πολύτιμο δώρο σε σας και τους φίλους σας, αγοράζοντας προϊόντα βιολογικής λεβάντας (αιθέρια έλαια, ανθόνερο, αποξηραμένη σε ματσάκια, ανθοδέσμες και πουγκιά), σαπούνια, κηραλοιφές και άλλα αγροτικά προϊόντα της Μακεδονίας και της Ηπείρου.
Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, μπορείτε να επιλέξετε τις προσφορές του levantashop.gr, αγοράζοντας προϊόντα βιολογικής λεβάντας που καλλιεργείται στα χωράφια της οικογένειας μας στη Λούβρη Κοζάνης, σαπούνια και κηραλοιφές με λεβάντα και άλλα θεραπευτικά βότανα, καθώς και άλλα αγροτικά προϊόντα (αιθέρια έλαια, ανθόνερα) της ευρύτερης περιοχής, σε προσιτές τιμές. Με λίγα κλικ να φτάσουν από το χωριό μας στη Λούβρη Κοζάνης στο σπίτι σας!

Η πρώτη προσφορά αφορά βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντας που καλλιεργείται στη Λούβρη Κοζάνης από την παραγωγό Άννα Τζήμτσου, με πιστοποιητικό από τον οργανισμό Bio Hellas.
Αγοράστε τέσσερα μπουκαλάκια των 10 ml με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντα στην τιμή των 3!
Δείτε εδώ την προσφορά 3+1 δώρο βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντα

Η δεύτερη προσφορά μας αφορά τη διάθεση βιολογικού ανθόνερου λεβάντας που καλλιεργείται στο χωριό μας μαζί με ροδόνερο που παράγεται από την απόσταξη ανθών τριαντάφυλλων από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής της Κοζάνης.
Δείτε εδώ την προσφορά ανθόνερο λεβάντα και ροδόνερο

Η τρίτη προσφορά αφορά τη διάθεση αιθερίων ελαίων βιολογικής λεβάντας, ρίγανης σε μπουκαλάκια των 10 ml και δάφνης σε μπουκαλάκι τω ν 5 ml σε προνομιακή τιμή.
Δείτε εδώ την προσφορά που αφορά τα αιθέρια έλαια λεβάντα, ρίγανη και δάφνη

Η τέταρτη προσφορά μας αφορά την αγορά τριών ανθόνερων. Ειδικότερα, αγοράστε ανθόνερο βιολογικής λεβάντας, ροδόνερο και ανθόνερο δάφνης στην τιμή των 12,4 ευρώ και επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των τριών ανθόνερων. Αγοράστε εδώ την προσφορά που αφορά τα ανθόνερα δάφνης, βιολογικής λεβάντας και το ροδόνερο
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΛΕΒΑΝΤΑ

Παράλληλα με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές, το levantashop.gr διαθέτει όλον τον χρόνο πακέτα προσφορών με αιθέριο έλαιο λεβάντα και αποξηραμένη βιολογική λεβάντα που καλλιεργείται στη Λούβρη Κοζάνης, έδρα της οικογενειακής επιχείρησης, από την παραγωγό Άννα Τζήμτσου.
Η πρώτη προσφορά γνωριμίας των προϊόντων λεβάντας αφορά τη διάθεση ενός
μπουκαλιού των 10 ml με βιολογικό αιθέριο έλαιο λεβάντα, τρία πουγκιά
και ένα ματσάκι με αποξηραμένα άνθη λεβάντας στην τιμή των 9,92 ευρώ.
Αγοράστε εδώ την προσφορά αιθέριο έλαιο λεβάντα + 3 πουγκιά + ματσάκι αποξηραμένη λεβάντα

Η
δεύτερη προσφορά αφορά την διάθεση ενός μπουκαλιού των 10 ml βιολογικό
αιθέριο έλαιο λεβάντα και 10 πουγκιά με αποξηραμένα άνθη λεβάντα στην
τιμή των 11,16 ευρώ και προστατέψτε τα ρούχα σας από τους σκόρους.
Αγοράστε εδώ την προσφορά αιθέριο έλαιο λεβάντα + 10 πουγκιά αποξηραμένη λεβάντα
Δείτε βίντεο με τις χριστουγεννιάτικες προσφορές του levantashop.gr
Πρέπει να συνδεθείτε για να σχολιάσετε.